Obertura de la Sala de Lectura de Verges

Us informem que aquest mes de novembre, el Centre de Visitants de Verges romandrà obert únicament dimarts i dijous de 9.30 h a 13.30 h. Per a qualsevol consulta fora de l’horari habitual, podeu enviar un correu electrònic a turisme@verges.cat
Tanmateix, aprofitem per informar-vos que a partir de demà, la Sala de Lectura quedarà oberta a tots els vilatans i vilatanes. Us fem cinc cèntims del què volem que sigui i dels recursos dels que disposareu:

1. Volem que la Sala de Lectura sigui un espai per a tots els públics (adults, joves i infants) i un espai dedicat sobretot a fomentar l’estudi i la lectura.

2. A dia d’avui, a la Sala disposareu d’un fons inicial de 4.000 documents, entre els quals hi ha llibres per a diverses edats, a més de fons audiovisual, diaris i revistes.

3. A la Sala disposareu també de sis ordinadors d’accés públic a Internet (servei Wi-Fi) i amb els diferents programes de treball de Microsoft Office. Lògicament, també podeu portar el vostre ordinador portàtil, tablet, etc.

4. Més endavant, es comptarà amb els serveis de préstec a sala i, amb el carnet de la biblioteca, les persones usuàries es podran endur els mateixos documents que a qualsevol altra biblioteca.

5. Així mateix, la idea també és poder dinamitzar l’espai amb tallers, cursos, etc. Per això qualsevol idea, col·laboració, etc. serà benvinguda.

Aquest mes de novembre, la Sala de Lectura estarà oberta quatre dies a la setmana, dilluns (únic dia sense servei de préstec), dimecres i divendres de 15.30 h a 19.30 h i dissabte de 9.30 h a 13.30 h. Carrer Padró, 1, primer pis. (antics pisos dels mestres).

Esperem que l’aprofiteu d’allò més. Feu-ne difusió. Moltes gràcies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s