Programació 20a edició de Vespres sota el Campanar

El cicle de Vespres sota el Campanar de Verges celebra els 20 anys amb una àmplia programació i un nou concurs de cançó d’autor/a.

Un estiu més, Verges acollirà el cicle cultural Vespres sota el Campanar que enguany arriba a la seva 20a edició i ho fa carregada de novetats per a tots els públics. Concerts, gastronomia, cinema, teatre, glosa i altres propostes tornaran a amenitzar una dotzena de nits vergelitanes del 3 de juliol al 10 de setembre.

La programació, que enguany encetarà la Coral Vergelitana amb la celebració del seu 40è aniversari, inclou noms destacats com Pau Alabajos, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Magalí Saré o Joina. Alhora, i com a novetat destacada, enguany es presenta un nou concurs de cançó d’autor/a en llengua catalana que té com a principal objectiu potenciar el gènere i la llengua catalana, així com brindar oportunitats a nous talents emergents.

Una altra de les dates destacades d’aquest estiu serà la del 2 i 3 de setembre quan es celebrarà el 10è aniversari del combat de glosa, Glosadors sota el campanar.

Una de les novetats destacades d’enguany és el primer concurs de cançó d’autor/a en llengua catalana. La proposta té com a principal objectiu potenciar el gènere i la llengua catalana, així com brindar oportunitats a nous talents emergents. El concurs aposta per fomentar i impulsar la cançó d’autor i que Verges segueixi essent-ne un referent.

Per participar al nou concurs caldrà presentar cançons originals autoria de la persona participant: el jurat (format per personalitats del món de la música i la cultura) n’escollirà 3 que actuaran en directe el diumenge 24 de juliol. A través de l’enllaç següent CONCURS DE CANTAUTORS 2022 – VERGES es poden consultar els premis, terminis, funcionament i tots els detalls del certamen que, a diferència d’altres, no exclou propostes que ja tinguin treballs discogràfics publicats.

Fibracat, el nou patrocinador dels Vespres sota el Campanar.

Fibracat, l’operador global de telecomunicacions a Catalunya, és el nou patrocinador dels cicles d’estiu a Verges. El patrocini s’emmarca dins d’un acord de col·laboració entre l’empresa tecnològica i l’Ajuntament de Verges. Des de Fibracat es veu com a una molt bona acció que encaixa perfectament amb la filosofia i valors de l’empresa (catalanitat, cultura i proximitat):

A més, a banda del patrocini, s’ha acordat que mitjançant la col·laboració entre Fibracat i Girona Fibra, es portarà a terme una acció especial que consistirà en posar diferents punts wifi, amb tecnologia AC i amb capacitat per donar servei a més de 3000 clients simultanis amb capacitats de fins a 1000 megues de velocitat. Aquesta xarxa permetrà fer en streaming en directe dels concerts, compartir a temps real i quedarà actiu no només per a l’estiu, sinó per a d’altres grans esdeveniments com la Processó de Verges, entre d’altres.

Vespres sota el Campanar torna posar de manifest que és una de les cites imprescindibles de l’estiu empordanès. Si bé han passat 20 anys des del naixement de la proposta, la seva filosofia s’ha mostrat ferma i inamovible: una programació transversal, oberta a tothom i amb noms destacats d’arreu dels Països Catalans. La del 2022 serà una edició especial, que vol seguir l’estela d’anys anteriors i d’aquesta manera poder gaudir d’artistes consolidats i emergents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s