Centre de Visitants Verges 50

El Centre de Visitants Verges 50 – Punt d’Informació Turística, es troba ubicat a l’edifici de Can Punton. Aquest, vol obrir una porta al turisme de qualitat, actiu, de natura i interessat per la cultura. Activitats cap aquest sentit són les que s’han de promoure per tal que hi hagi pervivència del territori tant pel que fa al paisatge com els costums i tradicions. Des d’aquest punt d’informació es fa difusió dels atractius, tangibles i intangibles, que té la població de Verges i la comarca que l’envolta. Es treballa de valent per poder oferir un bon servei de qualitat a aquest tipus de turisme en què ens volem especialitzar i donar cabuda. Així ho demostra l’atorgament amb la distinció del compromís de qualitat turística SICTED, que renovem cada any, des del 2011.

Per tant des de l’ajuntament de Verges s’aposta per una política turística que beneficiï al màxim nombre de persones possible. Ens trobem en un punt estratègic entre l’Alt i el Baix Empordà, dos comarques on el sector terciari és el més nombrós amb diferència i està enfocat directament al turisme. Aquest emplaçament està ben complementat amb un Centre de Visitants, en el qual es pot donar una informació molt més visual i complerta del que és i del que ha estat Verges. S’han posat de manifest la figura de Lluís Llach, La Sopa de dimarts de carnaval, La Processó  i l’edifici on estem ubicats “Can Punton”. El darrer mig segle hi han hagut molt canvis alguns de més bons que d’altres, però la realitat és que vivim en una societat egoista, que maltracta el planeta i insostenible. És per això que en el Centre de Visitants si pot trobar una videoprojecció molt representativa on es pot veure com es vivia al municipi fa 50 anys i deixa a veure com aquí les coses es segueixen fent com abans. Verges reviu l’esperit de proximitat, de poble, de tradicions… 

La combinació d’aquests dos elements dintre un mateix espai dota Verges d’un potent emplaçament per a la difusió dels atractius turístics que ens envolten i per ajudar a qualsevol persona que ens vulgui visitar.

 Benvinguts al Centre de Visitants Verges 50!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Centre de Visitants Verges 50. El País Petit

Placeta de l’1 d’Octubre, 2
17142 Verges (Girona)
Horari: de dimarts a dissabte de 9:30 a 13:30 h
Tel. 972780974
a/e: turisme@verges.cat

2 responses to “Centre de Visitants Verges 50

  1. Retroenllaç: Nou marxandatge de La Processó de Verges | Turisme Verges·

  2. Retroenllaç: Visita del Centre d’Estudis Selvatans i l’Ateneu Popular de Calonge a Verges | Turisme Verges·

Els comentaris estan tancats.