ACTIVITATS BORA BORA

activitats bora bora

Després de donar la volta al món a vela, a bord del Bora Bora, tornem a estar aquí per compartir amb vosaltres tota la nostra experiència i seguir gaudint del mar.

Per gaudir en família o amb amics. No es necessita un alt nivell físic.

Rutes per gaudir en família o amb amics. Hem preparat unes rutes per fer en bicicleta on gaudirem de la natura sense necessitat de tenir un nivell molt alt, ni una gran preparació física. A més del guia que us acompanyarà, comptem amb un cotxe de suport per ajudar en cas d´avaria o en cas de cansament. El punt de trobada serà a les nostres oficines de Verges, des d´on iniciarem les rutes. Disposem de dos apartaments per sis persones perquè podeu venir la nit abans.
Tenim organitzades diferents rutes per no haver de repetir cap indret si teniu pensat fer-ne vàries. Totes són per l’empordanet.

Al bell mig de l´Empordà, a 14 km de la platja, oferim dos apartaments de dues habitacions dobles amb jardí, terrassa i piscina compartida entre els dos.

Apartaments de dos habitacions dobles, una de matrimoni i l’altre amb dos llits individuals. Cuina-menjador, lavabo, ampli jardí i piscina.
Al bell mig de l’Empordà, lloc ideal per practicar activitats a l’aire lliure, com ara el cicloturisme, i a pocs km de la costa, on es poden  realitzar diferents activitats aquàtiques. Disposem de bicicletes pròpies i us podem organitzar rutes per tots els nivells. Si el que us agrada és el mar, disposem d’un veler propi al port de l’Estartit amb el qual organitzem sortides diàries.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per a més informació: Bora Bora Activitats

Bora Bora activitats

C.  Platja, 8 

17258 l´Estartit (Torroella de Montgrí)

Tel. +34 649 40 25 25

a/e: mail@activitatsborabora.com

Deixa un comentari